U tvrtki Unikom d.o.o. opredijelili smo se za implementaciju zahtjeva međunarodne norme ISO 14001:2004. Iz tih razloga provodit ćemo slijedeću politiku upravljanja zaštitom okoliša.

Kroz definiranje značajnih aspekata okoliša prepoznajemo naše ciljeve koje želimo realizirati u sustavu upravljanja zaštite okolišem te izrađujemo planove i programe za realizaciju definiranih ciljeva.

Aktivnosti svih naših zaposlenika usmjerene su stalnom poboljšavanju zaštite okoliša, kao i sprečavanje onečišćenja.

U sve naše procese u sustavu upravljanja zaštitom okoliša uključili smo i obvezu ispunjavanja zahtjeva zakonodavstva, te poštivanje propisa na koje je naša tvrtka pristala.

Dobavljače biramo na osnovu kriterija koji osiguravaju kvalitetne materijale i proizvode i koji vode brigu o zaštiti okoliša i utjecaju njihovih proizvoda i materijala na okoliš.

Obrazovanje zaposlenika po pitanju zaštite okoliša jest neprekidan zadatak, a direktor osigurava sve potrebne preduvjete za njezinu realizaciju.

Za sve nesukladnosti prema okolišu odgovara njegov izvršitelj, a svi zaposlenici se moraju zalagati da svoje poslove naprave dobro prvi i svaki sljedeći put.

U Osijeku, 16.12.2013.

Direktor:
Davor Vić,dipl.ing.građ.

Certifikat možete preuzeti ovdje