Pozivamo sve mališane i njihove roditelje da na blagdan Uskrsni ponedjeljak, 18. travnja 2022. posjete ZOO vrt Osijek!
Kao i svake godine, na tradicionalnoj manifestaciji USKRSNI PONEDJELJAK U ZOO VRTU OSIJEK, i ovoga puta bit će organiziran zabavan program i to u dva termina – od 10:00 do 12:00 i od 16:00 do 18:00 sati.
Uskrsni Zeko će dočekati posjetitelje na ulazu u zoološki vrt, povesti u veselu šetnju kroz ZOO, na svoj način objašnjavati zanimljivosti iz životinjskog svijeta, te nuditi mališane slatkišima.
Timaritelji će pred posjetiteljima davati šarene pisanice životinjama koje inače konzumiraju kuhana jaja ( čimpanzama, makakima, nosatim i američkim rakunima, medvjedima, merkatima i vidrama) i svima zaželjeti sretan Uskrs!
Posjetite ZOO vrt pješice, biciklom, automobilom ili ipak, u proljeće, naljepšim riječnim prijevoznim sredstvom – kompom! Prijevoz kompom i ove godine je besplatan za sve!
Obavještavamo građane da će se na blagdan Uskrsni ponedjeljak, 18. travnja 2022., odvoz miješanog komunalnog otpada, papira, plastike i biorazgradivog otpada odvijati po redovitom rasporedu, a od reciklažnih dvorišta toga dana radit će jedino dežurno reciklažno dvorište na Jugu II.