U Osijeku je uz brojne vlasnike i ljubitelje pasa, te svakako u društvu četveronožnih najboljih čovjekovih prijatelja, otvoren prvi i za sada jedini park za pse.

Šetnica na Sjenjaku uz prugu od sada je novo mjesto u gradu za igru, istrčavanje i jednostavno uživanje namijenjeno upravo psima.
Park, koji se proteže na oko 800 četvornih metara, opremljen potrebnom komunalnom opremom, otvoren je u nazočnosti gradonačelnika Grada Osijeka, g. Ivana Vrkića sa suradnicima, direktora Unikoma, g. Davora Vića sa suradnicima i predsjednika Kinološkog društva „Osijek”, g. Branka Vidovića.

Ovo je prvi park ove vrste u Osijeku, a u travnju će ih biti još dva – na Gornjodravskoj obali i igralištu uz dvoranu Jug II, koje će moći koristiti svi vlasnici pasa.
Otvorenje parka za pse pod nazivom “Garo” uljepšale su i dvije Unikomove hostese, naravno, kostimirane u pse koje su okupljenima dijelile letke i igračke za pse, te svjetski poznati proizvođač hrane za kućne ljubimce Nestlé Purina PetCare Company koja je za ovu prigodu, na opće oduševljenje, podijelio 50-ak poklon paketa svojih proizvoda vlasnicima pasa.

Pogledajte foto-galeriju ovdje.